Unique Beats
Open Hearts
Smart Minds

 

A Hangvető

A Hangvető 2004 óta szervez koncerteket, fesztiválokat, színpadi bemutatókat, koncertsorozatokat, képzési programokat elsősorban népzenei, világzenei és jazz műfajokban. Cégünk ezen a területen a közép- és kelet-Európai régió legfontosabb szereplője.

A sokéves tapasztalat és tudás eredménye, hogy 2015-ben a Hangvető hozta el Budapestre a világzene legfontosabb szakmai eseményét, a WOMEX-et. Állandó partnerünk a Müpa, a Zeneakadémia, a Várkert Bazár és az A38.

Fő rendezvényeink a Budapest Ritmo és a Budapest A Cappella Fesztivál. Koprodukciókban számos európai országbeli partnerrel működünk együtt.

Rendezvények mellett rádiós produkciók gyártása, szerzői jogi menedzsment, zenei képzés, lemezkiadás tartozik még a tevékenységeink közé.

Munkatársak

Bellay Szilvia

nemzetközi kapcsolatok szakértő, vezetői tapasztalat a médiában, projektmenedzsmentben, digitális üzletfejlesztési szakember, rendezvényszervező (WOMEX 15, Budapest Ritmo)

Cserba Miklós

kiskereskedelmi vezető (M-megastore, Fotex, Virgin Megastore), kereskedelmi vezető Fonó Records

Déri Zsófia

kommunikációs szakértő és projektvezető (Laboratory Group, TV2, Origo) brandfejlesztés, design, arculat

Lelkes András

közgazdász nemzetközi menedzsment tapasztalattal, muzikológus, zenész

Liber Endre

bölcsész-közgazdász, Halmos Béla Program Kuratórium vezető, zenész, kiadó vezető, zenei rendező és producer (koncertek, lemezek)

Melocco Anna

gazdasági újságíró, tartalom és termékfejlesztő, filmrendező, sajtó és kommunikációs szakember, rendezvényszervező

Papp Dorottya

közgazdász, junior rendezvényszervező, online marketing és  kommunikáció, social média

Szabadkai Vera

social media szakértő, újságíró, többnyelvű zenei tartalomszerkesztő, online marketing és PR szakember, rendezvényszervező  

Weyer Balázs

felsővezetői tapasztalat a médiában, muzikológus, filmzenei rendező, zenei exportirodák hálózatának vezetője, nemzetközi zenei szakmai fórumok tagja (zsűri, előadó, moderátor)