Unique Beats
Open Hearts
Smart Minds

 

A Hangvető

2004 óta rendezvények szervezésével, világzenei tehetségek felkutatásával, kulturális fejlesztési stratégiai tanácsadással és azok kivitelezésével foglalkozunk, mindezzel Közép- és Kelet-Európában központi szerepet töltünk be. Sok nemzetközi projektünk van, számos zeneipari szakembereknek szóló képzési programunk. Budapesti irodánkat gyakran tölti meg #világzene, #népzene, #etno és #jazz. A nemrég új tagokkal bővölt csapatunk portfóliója is egyre gazdagodik.


A Hangvetőé ismét a megtiszteltetés, hogy 2020-ban (2015 után újra) elhozhatja a WOMEX-et, a világzenei ipar legtekintélyesebb eseményét Budapestre. A négy napos rendezvényt a CAFe Budapest stratégiai partnersége és a Müpával, a Bálna Budapesttel és az A38 Hajóval való együttműködés teszi lehetővé.


A MOST projektünk a Hangvető vezetésével indult el és a balkáni világzenét fellendítő 4 millió euró értékű program. Ez az első alkalom, hogy magyar vezetésű projekt ekkora összeggel nyert a Kreatív Európa Program legnagyobb kategóriájában.


Évről évre megrendezzük rendhagyó fesztiváljainkat a Budapest Ritmo-t illetve a PONT-ot. A célunk, hogy Európa-szerte számos világzenei szakemberrel karöltve, közös erővel támogassuk a regionális együttműködést, illetve mutassuk be az UNESCO szellemi örökségeit.


A stratégiai kulturális tanácsadó csapatunk többek között az Európa Kulturális Fővárosa pályázatokban ad tanácsokat, partnerek vagyunk a pályázatírástól a megvalósításig, lásd pl. Veszprém 2023 esetében. Legújabban Újvidék és Temesvár pályázataiban is mi vagyunk a zenei partnerek.


Számos sikeres mentor- és továbbképző programmal mögöttünk, csapatunk alig várja, hogy folytathassa a közös munkát a CEU Nyári Egyetemén, a Music Moves Europe (World Pitch) programjában és a WOMEX workshopjai keretében. Célunk folyamatosan új lehetőséget teremteni arra, hogy a világzenei ipar szakembereitől minél többen tanulhassanak.

Munkatársak

Bellay Szilvia

operatív igazgató, nemzetközi kapcsolatok szakértő, vezetői tapasztalat a médiában és projektmenedzsmentben, digitális üzletfejlesztési szakember, rendezvényszervező

 

Cserba Miklós

ügyvezető, kereskedelmi vezető (Fonó Records), kiskereskedelmi vezető (M-megastore, Fotex, Virgin Megastore)

Déri Zsófia

Produkció- és projektvezető: Budapest Ritmo, kommunikációs szakértő, brand fejlesztő, arculat és brand menedzser

Fazekas Anna

Produkciós manager és projektvezető
Közösségi média, Zenekari menedzsment
Hungarológus

Isola Anna

Nemzetközi Kultúrstratégiai Tanácsadó

Lelkes András

Ügyvezető igazgató, közgazdász nemzetközi menedzsment tapasztalattal, muzikológus, zenész

 

Levandovsky Erzsébet

Jogi szakértő, tanácsadó, projektvezető és rendezvényszervező

Liber Endre

művészeti igazgató, bölcsész-közgazdász, zenész, kiadó vezető, zenei rendező és producer

Marton Sára

Rendezvényszervező, projektvezető: WOMEX

Melocco Anna

kommunikációs vezető, gazdasági újságíró, tartalom és termékfejlesztő, filmrendező, rendezvényszervező

 

Papp Dorottya

Produkciós manager és projektvezető (PONT Fesztivál), közgazdász

Sőrés András

Produkció- és projektvezető: most, kulturális és zenei pályázatíró, rendezvényszervező

Szabadkai Vera

tartalommenedzser, közösségi média szakértő, újságíró, többnyelvű zenei tartalomszerkesztő, online marketing és PR szakember, rendezvényszervező  

Venczel Sára

Kommunikációs vezető, közösségi média menedzser, rendezvényszervező

Weyer Balázs

programigazgató, felsővezetői tapasztalat a médiában, muzikológus, filmzenei rendező, zenei exportirodák hálózatának vezetője, nemzetközi zenei szakmai fórumok tagja (zsűri, előadó, moderátor)