UNIQUE BEATS
OPEN HEARTS
SMART MINDS

UPBEAT

A 2022-ben indult UPBEAT Európa első világzenei showcase fesztiválokat egybefogó platformja. A showcase fesztiválok lehetőséget nyújtanak a feltörekvő zenészek számára, hogy megmutassák tehetségüket, az irántuk érdeklődő zeneipari szakemberek pedig így könnyen kapcsolatba léphetnek velük. Nagy büszkeségünk, hogy az UPBEAT az első olyan showcase fesztiválokat összefogó platform, amelyet magyar cég indított el és koordinál

Jelenleg a platformnak 14 showcase fesztivál tagja, akik feltörekvő zenekarok, nemzetközi előadók meghívásához, vagy új együttműködések létrehozásához kérhetnek támogatást. Az UPBEAT abban is segít nekik, hogy ezen fesztiválok elérjék kitűzött fenntarthatósági céljaikat és szakmai rendezvényeket, konferenciákat szervezzenek. Az UPBEAT szívügyének tekinti, hogy egy virágzó és előremutató világzenei iparág létrehozásában és egyengetésében vegyen részt: célunk az új tehetségek felkarolása, az eredeti nyelven előadott zene népszerűsítése, és a nemzetközi együttműködések ápolása.

Ahhoz, hogy ezeket a mérföldköveket elérhessük, segítségünkre vannak partnereink: összesen 14 ország képviselteti magát a projektben, köztük olyan kiemelkedő showcase fesztiválokkal mint a Tallinn Music Week, a WOMEX vagy a Czech Music Crossroads.

Csatlakozáskor tagszervezeteink fogadalmat tettek arra, hogy a projekt 3. évére létrejön egy egységes, feltörekvő zenészekből álló adatbázis.